logo-black

Excursii

EXCURSII

ART TOURS – ARTA DE A CALATORI

Doriti o excursie de neuitat? Lasati grija si stresul transportului in seama noastra si bucurati-va de privelistea minunata in timp ce calatoriti in siguranta acolo unde v-ati propus.

Dispunem de microbuze, autobuze si autocare utilate modern, de diferite tipuri si capacitati pentru a putea satisface solicitarile primite.

Conducatorii auto detin certificate de calificare profesionala, iar calatorii si bagajele sunt asigurate.

Tarifele se stabilesc in functie de destinatie, traseul ales, kilometri parcursi, durata de plasarii si mijlocul de transport inchiriat (autocar sau microbuz). Pentru agentiile de turism si tour operatorii care ne solicita frecvent serviciile, oferim preturi contractuale avantajoase.

TRANSPORT COPII

COPIII VOSTRI, PROTEJATII NOSTRI!

Intotdeauna transportul copiilor a fost o provocare atat pentru transportatori, cat si pentru organizatori deoarece acesta comporta organizare si conditii speciale. Prin vasta experienta pentru care o avem in domeniu, garantam transportul copiilor in deplina siguranta catre si de la diferite activitati scolare.

Oferta se adreseaza institutilor de invatamant care doresc sa le dea o mana de ajutor parintilor, dar si grupurilor organizate care doresc un transport sigur pentru cei dragi.